Facebook 030 662 6665  ma-vr: 09:00-18:00 | za 09:00-17:00

Aircoservice

Auto-aircoservice bij HTS-Group

Vakkundig én voordelig, zo kunnen wij onze auto-aircoservice bij HTS-Group omschrijven. HTS-Group regelt onderhoud en reparatie van de airconditioning in uw auto. Zo geniet u het hele jaar door van een perfect binnenklimaat tijdens het rijden. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij zelfs de meest moderne auto’s met geavanceerde systemen onder handen nemen.

Zo geniet u het hele jaar door van een perfect binnenklimaat tijdens het rijden.

Herstel van allerlei mankementen
Een airconditioning doet zoveel meer dan de temperatuur in uw auto alleen regelen. U gebruikt uw airco immers ook om ervoor te zorgen dat de ruiten niet beslaan en om het ideale luchtvochtigheidsgehalte te bereiken en te behouden. Dat maakt een goed werkend aircosysteem niet alleen prettig, maar zelfs essentieel om veilig en comfortabel te kunnen rijden.

Met de auto-aircoservice van HTS-Group hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Voor een scherpe prijs regelen wij de controle, reiniging en indien nodig reparatie van het systeem.
Door middel van een grondige check lopen we de airco na op zaken zoals lekkage, schimmel- en bacterievorming of andere defecten. Vervolgens halen we het systeem leeg, reinigen we het en vullen we het weer bij. Zo geniet u wederom van een schone en goed werkende airconditioning.

Afspraak aircoservice