Facebook 030 662 6665  ma-vr: 09:00-18:00 | za 09:00-17:00

GARAGE SERVICES

Kwalitatief onderhoud en laagste prijsgarantie in Utrecht.

garageservices2

RDW erkend garagebdrijf

HTS-Group Garage Services biedt de juiste oplossing voor het onderhoud en reparaties van uw voertuig. Tevens zijn wij een RDW erkend garagebedrijf en verrichten wij ook APK-keuringen tegen zeer concurrerende prijzen. Bij HTS-Groep Garage Services hebben wij professionele en vakkundige monteurs die u graag adviseren over uw voertuig.

Ook hebben wij een exclusieve service voor twijfelaars. Denkt u dat er wat mankeert aan uw auto, maar er branden geen storingslampjes? En u wilt niet gelijk kosten maken aan uw voertuig ? Kom gerust langs voor een GRATIS check. Wij kijken uw voertuig GRATIS na en adviseren u wat u het beste kunt doen, zodat u weer veilig op weg kan. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten met een veilig gevoel de weg op kunnen blijven gaan, daarom hebben wij een database voor al onze klanten en berichten u wanneer wij denken dat uw voertuig onderhoud nodig heeft. 

Waarom te veel betalen voor het onderhoud en reperatie van uw voertuig als het vel goedkoper kan? HTS-Group Garage Services bewijst dat het anders kan!

LAAT VANDAAG NOG EEN GRATIS CHECK DOEN, ZODAT U VANDAAG NOG VEILIG DE WEG OP KAN.

GRATIS CHECK

Dat het normaal is geworden om voor elke handeling bij een garage te moeten betalen en dat er torenhoge uurtarieven worden gerekend, kunnen wij niet begrijpen. Daarom willen wij het tegendeel bewijzen. Vandaag nog weten of u veilig de weg op kunt? Dat kan bij HTS-Groep met een gratis check. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Wij controleren uw voertuig op de belangrijkste punten, zodat u weer de veilig de weg op kan. Maak vandaag nog een afspraak.

Uw voertuig wordt beoordeeld op de volgende punten:

In en om de auto:

Kachelventilator verwarming
Spiegelverwarming
Ruitenwissers
Ruitensproeiervloeistof niveau
Werking sproeisysteem
Verlichting voor en achter
Mistlamp
Lampenset
Ruiten

Onder de motorkap: 

Koelvloeistof
Motorolie
Remvloeistof
Staat V-snaar of multiriem
Zuurgraad accu
Corrosie op polen
Bevestiging accu

Onder de auto: 

Bandenspanning
Reserveband of stikstof kit
Bandprofiel
Juiste werking remmen
Remslangen en leidingen
Laadspanning van de dynamo