Facebook 030 662 6665  ma-vr: 09:00-18:00 | za 09:00-17:00

Onderhoud en reparatie

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van kracht op uw auto.

Er zijn verschillende soorten onderhoud. Welk soort onderhoud de auto nodig heeft is afhankelijk van leeftijd, kilometerstand en het laatst uitgevoerde onderhoud. Wij kunnen u een passend voorstel doen! Dit omdat wij beschikken over de officiele fabrieks-onderhoudsschema’s en daarnaast samen met u het gebruik van de auto doornemen zodat er een juiste inschatting gemaakt kan worden van uw wensen en het nodige onderhoud aan de auto. Wij adviseren minimaal een keer per jaar het onderhoud uit te voeren. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van het voertuig en defecten kunnen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

garage services

Doordat er kleinere motoren in de auto’s worden geplaatst, welke ook zuiniger en minder milieubelastend moeten zijn, wordt er veel gevergd van de motor. Dit vereist een goede en juiste smering met de specificaties die door de autofabrikant worden voorgeschreven. Hierop zijn wij ingespeeld met ons moderne olie en smeermiddelen voorraad. In een speciaal ontworpen rek van MOBIL-olie zijn deze speciale smeermiddelen op voorraad zodat ook de nieuwe auto’s op de juiste manier kunnen onderhouden.

Dat uw auto reparatie nodig heeft is vaak al vervelend genoeg. Als u dan ook nog afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld voor uw werk, kan een onverwachte autoreparatie een lastige kwestie zijn. Daarom zorgt HTS Group voor een vervangende auto of leenfiets gedurende de reparatie, zo blijft u mobiel!

HTS-Group maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

Autoreparatie met kwaliteitsonderdelen
HTS-Group maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit. Deze onderdelen komen dan meestal van zogenaamde OEM-leveranciers (Original Equipment Manufacturer). Denk hierbij aan Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO. De onderdelen die wij gebruiken bij de reparatie zijn dus vaak dezelfde als die in de fabriek in de auto zijn gemonteerd.

Kies voor autoreparatie door HTS-GROUP
Betrouwbaar en scherp geprijsd: voor een autoreparatie in de regio Utrecht kiest u voor HTS-Group. Wij adviseren u graag over de beste aanpak bij de reparatie van uw auto. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Afspraak onderhoud en reparatie