Facebook 030 662 6665  ma-vr: 09:00-18:00 | za 09:00-17:00

Transport

Transport, opslag en distributie onder een dak.

Welkom bij HTS-Group Transport. Een nationale en internationale transportbedrijf waar tijd wordt genomen om de specifieke wensen van u te bespreken. Wij zijn trots op ons team die al jaren HTS-Group vertegenwoordigd en graag meedenkt om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn trots op ons bedrijf en de kwaliteiten die wij kunnen leveren aan onze klanten.  Door ons ruime wagenpark, middelen en jaren ervaring vinden wij altijd een oplossing voor uw transport en logistieke obstakels. 

garageservices2

HTS-Group Transport is een NIWO-gecertificeerde transportonderneming met oog op kwaliteit. De mensen achter HTS-Group zijn het visitekaartje voor elke opdrachtgever waarvoor wij een dienst verlenen en daarom is ons team samengesteld uit jong en ervaren krachten. Voor ons is kwalitatieve dienstverlening erg belangrijk en daarom staat de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Dit resulteert zich in een gezonde werklust en een prettige sfeer.

Uw lading is standaard verzekerd op basis van AVC of CMR voorwaarden en condities.

Onze medewerkers en ons bedrijf beschikken over de vereiste papieren, zoals:

  • NIWO vergunningen voor binnen- & buitenlands transport
  • Chauffeursdiploma
  • Diploma vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR)

HTS meet zorgvuldig geselecteerde en flexibele personeelsleden de capaciteit en ook de middelen voor het transporteren van klein, midden- en groot vervoer nationaal als ook internationaal. Ons wagenpark bestaat uit diverse bestelwagens, koelwagens en vrachtwagens die allen voorzien zijn van een “Track and Trace”systeem waarmee onze diensten meer geoptimaliseerd worden. Onze diensten zijn onder andere:

  • Opslag en distributie
  • Koeltransport ( klein, midden- en groot vervoer)
  • Sneltransport ( nationaal als ook internationaal)
  • Vrachttransport

OPSLAG EN DISTRIBUTIE

opslag en distributie

HTS-Group Transport verricht niet alleen uw transportwerkzaamheden, maar wij staan ook voor u klaar voor opslag en distributie van uw goederen. Wij beschikken over voldoende opslag en distributie ruimtes om de volledige distributie en transport te verrichten voor u. Wij hebben door het gehele land opslagruimtes waaruit wij meest efficiënt uw producten en goederen kunnen opslaan en distribueren. Eventuele bijzondere distributies zijn altijd mogelijk in goed overleg. Wij staan klaar voor u vraag en garanderen een goed antwoord.

Offerte aanvragen transport